Ingen vil gi meg en pus :(

Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil dele her altså. Er egentlig ikke så veldig fan av hverdagsblogging. Det blir fort ganske ensformig og monotont. Kanskje det hadde vært hakket mer spennende om jeg gjorde skikkelig spennende ting.  

... men det jeg gjør mest er å sove og/eller spille Candy Crush og/eller lese om One Direction-konspirasjonsteorier på tumblr. 

(Sistnevnte er et bekmørkt hull jeg ikke unner noen å falle ned i.)

Ellers er jeg veldig lite konsekvent av natur, og er skikkelig glad i dyr. Prøver for øvrig å få meg katt, men det er jaggu dritvanskelig. Har svart på drøssevis av annonser hos Finn, men det er ingen som vil gi meg en pus :((((((((((

Og hei, jeg har farget håret. Siden jeg hadde mørkebrunt hår tok det bare to dager og tre runder med bleking før det ble lyseoransje. Til slutt fikk jeg det endelig rosa/lilla-ish.

Se på denne flotte selfien, som er for kjip til Insta, men som burde hatt lengre levetid enn et døgn på Snap:Flaks at jeg har blogg!!!

Uansett, jeg har et lite prosjekt på gang som kanskje blir bra. Jeg tror i hvert fall det. 

Dette var bare en kjip liten «hei jeg lever»-oppdatering. Ha en superfin lørdag. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

25, Oslo

Profesjonell fangirl. Skriver om boyband og intervjuer folk som er mye kulere enn meg. Kontakt: cecilio.moberg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits