Fordi jeg trenger ikke være kontroversiell hele tiden


SKAL SLUTTE Å RESIRKULERE GAMLE INSTABILDER SNART, LOVER

Heiiii

Jeg prøver en ny greie (nytt år ny meg ikke sant) der jeg skriver selv om jeg kanskje ikke er så veldig inspirert. Eller kanskje ikke har så mye å si.  Og jeg tenker, jeg må jo ikke vise kroppen min eller være kontroversiell hele tiden, liksom. Som oftest er jeg jo ikke det.

Dette er vel min versjon av hverdagsblogging. Bare at jeg deler ting jeg tenker på, og ikke hvordan katten og meg har spoonet i tre timer og sett Transparent. Spiste også litt for mye gryterett, så nå er jeg så mett at det gjør vondt.

La oss bare kalle det «Cecilies tanke-potpurri». 

Eller la oss ikke gjøre det. Jeg angrer allerede.

Måten jeg skriver på kan variere, men som oftest har jeg tenkt ut hele innlegg før jeg faktisk sitter ved tastaturet. Slik er det når jeg skriver saker for 730 også. Spesielt rett før jeg sovner, da er jeg på mitt mest produktive, sånn tankemessig. Mulig jeg er en smuuule mindre kritisk og tror da at alt jeg kommer på er 1000/10.

Det er for øvrig ikke en veldig god måte å jobbe på, da jeg stadig vekk glemmer gode poeng og formuleringer når jeg først skal forevige tankene mine i Notepad. Tror egentlig det er hele den prosessen som gjør tekstene mine veldig muntlige. Føler at jeg skriver ganske nøyaktig slik jeg prater.

Da jeg gikk på videregående fikk jeg alltid kjeft av norsklæreren min. Han var ikke veldig begeistret for, ehh la oss kalle det min humoristiske tilnærming. 

«Det er veldig gøy å lese Cecilie, og ikke for å kvele skrivegleden din men... sakprosa skal dessverre være kjedelig.»

Husker spesielt den gangen jeg skrev at Ivar Aasen «lusket i busker», for å høre dialektene til folk. Ble ikke godt tatt imot. Men når sant skal sies så gjorde han jo faktisk dét.

(Flaks at alt jeg skribler om Kardashian-familiens ablegøyer ikke skal serveres som sakprosa.) 

Tror derfor at det hadde blitt grusomt vanskelig for meg å gå på skole igjen. Tenk å skrive lengre avhandlinger uten å kunne bruke ord som «skrotnisse» og «fjasefar»??? Det er et liv jeg ikke vil leve. (Neida.)

(Joda.)

Dager til Marcus & Martinus-filmpremieren: 4
Ganger jeg har hørt den ene Drake & Nicki Minaj-låten på repeat: Ingen vet
Glass med pesto konsumert i 2017: 3,5

2 kommentarer

Lydisen

10.01.2017 kl.22:53

#TB til da norsklæreren min IKKE syntes det var artig da jeg sa «Logos, Patos, Etos potetos» ut i klasserommet :((

«Lydia... Det der var IKKE noe morsomt!», sa hun.

11.01.2017 kl.00:43

LUSKET I BUSKER JEG HUMRET HØYT!

PS: Du kan skrive sånn på Westerdals bare sier

Skriv en ny kommentar

Cecilie

25, Oslo

Profesjonell fangirl. Skriver om boyband og intervjuer folk som er mye kulere enn meg. Kontakt: cecilio.moberg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits