Topp 8 ting å gjøre på kjendisfest


NÅR DU ER LITT FULL OG MÅ TA NOEN SELFIES FORDI DU HAR SMINKET DEG

På torsdag er det ca. et år siden jeg var på Costume Awards for første gang. Det er et event hvor de pene og moteriktige feirer seg selv. Og så er det oss andre, da.

Jeg blogget litt i smug i fjor, så her er et innlegg jeg skrev dagen etter mitt første møte med dette greiene her:

I går var det Costume Awards 2016 (les: kjendisfest med mye gratis drikke). Er det forresten lov å si kjendisfest? Er allerede i minus på kulhets-skalaen, så det spiller vel ingen rolle. Siden jeg er generelt dysfunksjonell i sosiale sammenheng (og en ratchet drunk) passet det meg ypperlig.

Det som er greien med sånne tilstelninger er at om du ikke kjenner noen (og er like sosialt vanskeligstilt som meg) så kommer du til å ha det ukult. Sånn er det bare.

Man kommer dessverre ikke så langt med å drikke seg full i et hjørne, samtidig som man sjekker Tumblr for One Direction-nyheter og katte-GIFs. Hvem hadde trodd.


Topp åtte ting å gjøre på kjendisfest:

1. Få i deg mest mulig gratis alkohol. Fri bar er en gave til menneskeheten (og de som trenger litt, ehr, motivasjon).
2. Få tak i så mange sponsor-gaver som overhodet mulig. Jeg er litt bitter over at jeg ikke fylte vesken med sjokolade og sushi, for å være helt ærlig.
3. Spis gratis mat. Fordi gratis mat.
4. Late som at det er helt vanlig for deg å menge deg med Tone Damli og Jon Arne Riise. Null stress, liksom. Du er kul, du er chill.
5. Prøv å hustle til deg opptil flere goodiebags. $$$ (jeg kom hjem med TRE bærenett med hårprodukter og sminke hollaaa)
6. Når du er full nok: Prat med alle kjendisene du ser, og si mange ting du kommer til å angre på i morgen.
For eksempel det å fortelle Fingern at han har skikkelig symmetrisk ansikt, fordi du skrev en artikkel om det tidligere på dagen og du følte det var relevant å si og selvsagt burde han ha lest den saken og det hørtes mye kulere ut inni hodet ditt.
Heldigvis er kjendis-Norge hella kompakt, slik at du mest sannsynlig kommer til å treffe alle igjen en vakker, edru dag.

7. Del flittig og høylytt at du er superkul og at du skriver for 730, slik at streetcreden til nettstedet du jobber for opprettholdes.
8. Jakte på mer gratis alkohol.


Sidenote: Jeg hadde så mye fylleangst at jeg ville flytte hjem til Os. KAN DU TENKE DEG. 

Ønsk meg lykke til på torsdag. Skal prøve å ikke være tidenes trult.

2 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

24.01.2017 kl.21:26

morsomt innlegg!:D

Hege Kristin

24.01.2017 kl.21:29

haha :D

Skriv en ny kommentar

Cecilie

25, Oslo

Profesjonell fangirl. Skriver om boyband og intervjuer folk som er mye kulere enn meg. Kontakt: cecilio.moberg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits