Ting som får meg til å gråteHei til dere fem som sjekker innom her hver dag <333333 

Som jeg nevnte før jul har jeg trappet ned på antidepressiva siden i fjor høst, og nå i januar sluttet jeg helt. Og deeet, mine venner, har vært en følsom affære.

Cecilie pre-antidep var en ganske lettrørt sjel, men ikke i nærheten av dette emosjonelle vraket jeg har blitt. De siste ukene har jeg begynt å gråte av absolutt alt. Absolutt alt. 

Noen eksempler:

Da Jim og Pam fra The Office giftet seg

http://rosssgeller.tumblr.com/post/154171001479/if-you-dont-feel-happiness-watching-this-whole

Kjenner tårene kommer snikende bare jeg tenker på det. Seriøst. Jeg har sett alle sesongene minst tre ganger, og føler at alle de ansatte hos Dunder Miflin er gode venner av meg. Gråt så mye at snusen falt ut. 

Grunnen til at jeg synes at akkurat den scenen er så vakker, er jo fordi at alle er der. Og alle, selv om de kanskje ikke alltid viser at de er glade i hverandre, SÅ ER DE SÅ SJUKT GLADE I HVERANDRE OG VILLE GJORT HVA SOM HELST FOR VENNENE SINE.

Annet vakkert øyeblikk fra den vakre serien: Når Dwight trøster Pam fordi hun er lei seg. Hjertet mitt...


Denne øl-reklamen som ble vist under Super Bowl

 

 

Jeg tror dette henger litt sammen med at jeg er så lei meg for at Donald Trump er president. Så bare de minste stikk mot ham, som viser at det fortsatt finnes fine mennesker der ute, gjør meg veldig følsom.

Skulle gjenfortelle dette til min bror, og da begynte jeg nesten å gråte på bussen.


Disney-låter

Når jeg har hjemmekontor så pleier jeg å blaste akkurat den musikken jeg vil. For noen dager siden var det spillelisten «Best of Disney på norsk». 

Grunn til gråt #1: Når Sissel treffer de høye notene i Ariel-sangen. Ekstra emosjonelt fordi det er på bergensk. God blanding av nostalgi og hjemlengsel. 

Grunn til gråt #2: Når Anita Skorgan/Pochahontas synger at man ikke får se hvor høyt sycamore-trær kan vokse hvis man feller dem ned... Symbolikken tar knekken på meg. 
Grunn til gråt #3: Sist, men ikke minst: Mulan.

«Hvem er det jeg kan se
Stirre fra speilet ned
Hvorfor viser bildet en som gjemmer seg?
Ingen kan skjule det
Hvem de er, noe sted
Når vil bildet vise meg
Hvor jeg er på vei?»
HVOR ER JEG PÅ VEI? HVEM ER JEG? KLARER JEG Å LEVE OPP TIL FORVENTNINGENE? Så mange spørsmål, så mye usikkerhet. Så. Mange. Følelser.Verset til Nicki Minaj i «Make Me Proud»FORDI HUN ER KLAR FOR Å BARE GI OPP ALT OG BARE VÆRE MED DEN HUN ELSKER, og så kommer Drake og bare «du har vært igjennom helvete, derfor er du bad as fuck og jeg er så stolt av deg». Og jeg bare knekker helt.

Nei, fy faen. Jeg takler ikke dette. Har nå også fått en trang til å gjøre både Drake og Nicki stolte. 


Denne musikkvideoen

 

At jeg gråter av denne i 2017 kommer ikke som et sjokk. Jeg gråt av den allerede i 2009. 

I like the pain.


Livet uten antidep er både fint og fælt. Det er litt skummelt å plutselig kjenne på alle følelsene, men også litt godt. Mindre zombie, mer menneskelig. 

Ganger jeg har trodd at verden kom til å gå under: 7,5
Ganger verden gikk under: 0 (sjokkerende!)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

25, Oslo

Profesjonell fangirl. Skriver om boyband og intervjuer folk som er mye kulere enn meg. Kontakt: cecilio.moberg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits