Et innblikk i min mørke fortid


I GÅR SYKLET JEG

Hei dere som titter innom jevnlig kun for å bli skuffet <3 

Noe jeg liker skikkelig godt er å bla igjennom mine gamle nettskyer, da spesielt Photobucket. Er det noen andre som husker/brukte det?


Uansett: I min ungdom var jeg VELDIG glad i Photoshop, og lærte meg selv å redigere bilder. Var også ganske aktiv i noen «grafisk design»-grupper da MSN hadde MSN Groups. Jeg var ganske oppslukt og det var det aller aller aller beste jeg visste. Selv synes jeg at jeg var over gjennomsnittet god.

Liker å tro at noen var misunnelig på Piczo-sidene mine, siden jeg var så estetisk begavet. (Den siste påstanden har jeg aldri fått bekreftet, men la meg helst leve i drømmen.)

Du lurer kanskje på hva jeg kokte sammen i Photoshop som femtenåring?

1. Denne lekre Fergie-kollasjen med sommerlige vibes
2.  Hva med denne elegante hyllesten til emo-gutter?«The silhouette of an emo boy».... Tenk litt på den

3. Allerede i ung alder var jeg klar over livets harde realiteter
4. Hvem hadde trodd at jeg fikk en treer i sidemål
5. Denne laget jeg omtrent på samme tid som jeg disset Britney Spears i lokalavisen


Som (u)kjent så spilte jeg i et band, og vi skulle ha konsert på et av de lokale utestedene. Derfor ringte avisen meg for å gjøre et intervju. Jeg klarte da å si at «vi er mye mer autentisk enn for eksempel Britney Spears som bare får alt servert på et sølvfat» :))))))

Livet dere.

6.  Jeg var også en genial GIF-maker

7. Har nok aldri vært så fornøyd med en layout før
Bonus: Cecilie som FRESH attenåring

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er kanskje det stiligste bildet som finnes av meg.


Ønskereprise: Gamle headere fra da dette var en slankeblogg :)Liten side note her bare: Den øverste der var jeg SÅ usikker på om jeg skulle legge ut. Følte meg som verdens feiteste og fæleste. Eneste grunnen til at jeg tillot det var fordi jeg visste at jeg skulle bli tynnere. Så sjukt å tenke på. 


Som sagt så er Snapchatten min offentlig, og der er jeg veldig aktiv (og ikke minst veldig morsom). Veldig mye mer aktiv enn på blogg1.Disclaimer: Det er (litt) mye katt.

God søndag <33333

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

25, Oslo

Profesjonell fangirl. Skriver om boyband og intervjuer folk som er mye kulere enn meg. Kontakt: cecilio.moberg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits