Pinsehelgen minutt for minuttHeiiiii. Håper alle har en flott høytid. Er det noen som vet hva pinse egentlig er? Jeg gjør ikke. 

På lørdag var jeg på HM Loves Music, og jeg ble faktisk ikke helt sjøpølse. Bare litt da jeg prøvde å formidle til Even fra Skam at jeg er fan :))))))))))))))))  
Det er fortsatt et litt for ferskt minne til at det er morsomt helt ennå. Men lover å dele det eventyret om noen uker, når den ironiske distansen har blitt lang nok. 

Tror det verste med å drikke er at jeg føler meg så UENDELIG KUL OG TØFF OG STILIG. Kan noen beskytte meg fra meg selv, plis. 


Men herregud for et fint arrangement! Jeg var dritheldig og fikk være med på middagen før konserten, sammen med alle artistene og andre kule folk. Stappet skamløst i meg prosecco og sushi i to timer. 
Vanligvis føler jeg meg litt utilpass på sånne ting, men det var bare skikkelig hyggelig. Det hjelper nok at jeg har en litt mer positiv innstilling til livet. 

Jeg dro overraskende tidlig hjem (sammen med de jeg bor med <3), og det er i slike øyeblikk at jeg lurer på om jeg har blitt litt voksen. Det er for øvrig sykt fint å bo i et fint kollektiv med fine mennesker.


I går bråvåknet jeg i ett-tiden og hatet livet. Uansett hvor lite eller mye jeg drikker så blir jeg helt sinnssykt fyllesyk. Jeg er i utgangspunktet et engstelig menneske, men dagen derpå er jeg et vrak. Det er 50/50 med «nå må jeg flytte hjem til mamma, dette går ikke» og «du er ikke den eneste som hadde drukket, det går fint!!!!». 


Veldig balansert og sånn.


Og så var det den støttekonserten for Manchester, da. Jeg stod på kjøkkenet og vekslet mellom å lage pizzadeig og å hylgråte. 
Rundet kvelden av med lett peeling (ref. bildet oppe) og rent sengetøy.

Nå skal jeg bare chille med Oli, by meg selv på en snus og se Arrested Development for sånn fjerde gang.

Antall kronasjer på konto: -71,49
Kule ting som skjer denne uken: minst 3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie

25, Oslo

Profesjonell fangirl. Alltid litt ubekvem. Prøver å være en blogger. (Plis spons meg med noe. Helst spiselige ting.) Kontakt: cecilio.moberg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits